DOLAR 32,4743 -0.05%
EURO 34,7550 -0.64%
ALTIN 2.439,590,15
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muharrem İnceden CHPye tepki: Her gün yeni bir skandal duyuyoruz

Muharrem İnceden CHPye tepki: Her gün yeni bir skandal duyuyoruz

ABONE OL
Ekim 30, 2020 06:40
Muharrem İnceden CHPye tepki: Her gün yeni bir skandal duyuyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Hareketi başlatan Muharrem İnce, yarın İstanbul’da hareketin yol haritasını ve harekete katılan isimleri açıklayacağı toplantı öncesinde Demirören Haber Ajansı (DHA)’na açıklamalarda bulundu.  Muharrem İnce, “Ekibimiz; yarın herkes kendisini tanıtacak, saat 11’de burada basın toplantısı yapacağız. Arkadaşlarımın önemli bir bölümünü orada göreceksiniz. 3 arkadaşımız ailesinde Kovid çıktığı için onlar kendilerinde olmasa da bizim ve kendi güvenlikleri için gelmediler. Ekibin yüzde 90’nıyla yarın basının karşısına çıkacağız. Arkadaşlarımız kendilerini tanıtacaklar. Haksızlık olur arkadaşlarımıza, hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız. Hepsini birlikte öğreneceksiniz” dedi.

”CHP’nin oylarının yüzde 60’larda olması lazım”

Muharrem İnce, CHP’yi eleştirerek “Şu anda Türkiye Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırıyor kararsızlar birinci parti Türkiye’de yüzde 36. Böyle bir şey olabilir mi? Demek insanlar umut bulamıyorlar bir yerde. Ana muhalefet partisinin oyları CHP’nin oyları, 40 yıldır bu partiye hizmet vermişim böyle bir ortamda CHP’nin oylarının yüzde 60’larda olması lazım, 60’ları geçmesi lazım. Ama böyle bir durum söz konusu değil ki. Haftadan haftaya, her gün yeni bir skandal duyuyoruz. Hafta geçmiyor, ‘bu hafta yine ne çıkacak acaba’ diye bekliyoruz. Kimisi Azerbaycan’a tam destek olamıyor, kimisi ‘Atatürk’ diyemiyor. Gün geçmiyor bir başka şey olmasın. Türkiye’de yönetilmiyor, CHP’de yönetilmiyor ne yazık ki? Savuruluyor yani, iktidar da savruluyor, muhalefet de savruluyor. Biz Türkiye’ye bir üçüncü yol, üçüncü seçenek sunuyoruz. Türkiye bir anda kendisini seçimin ortasında bulabilir, sürüklenebilir seçime” dedi.

İnce, Mustafa Sarıgül konusunda ise, “Biz Memleket hareketi olarak, ben hariç arkadaşlarımın hemen hemen hepsi bir kamu görevinde, seçimle gelmiş bir kamu görevinde belediye başkanı, milletvekili, eski milletvekili değiller. Arkadaşlarım bu memlekete sevdalı, vatansever, yurtsever insanlar. Bizim hiçbir dirsek temasımız yoktur, kendisine de başarılar diliyorum” diye konuştu. 

İnce, Cumhurbaşkanlığına adaylığı konusunda ise, “Kısmet, bakalım” dedi.  

DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.