DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9991 -0.25%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pınar Gültekinin Özgecan Aslanın öldürülmesi ile ilgili yazdığı…

Pınar Gültekinin Özgecan Aslanın öldürülmesi ile ilgili yazdığı…

ABONE OL
Temmuz 22, 2020 20:42
Pınar Gültekinin Özgecan Aslanın öldürülmesi ile ilgili yazdığı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in evli olduğu öğrenilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

5f181ea7ae298b66dbd0cf1c

Pınar’ı bulmak için kurulan özel ekip tarafından gözaltına alınan cani, cinayeti itiraf etti. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.Öte yandan Pınar Gültekin’in kendisi gibi vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan için paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

5f181bc8ae298b67ca089385

“Canım acıyor, içim parçalanıyor” 

Paylaşımlarında acısını dile getiren Gültekin’in 2015 yılında bindiği minibüste tecavüze uğrayıp yakılarak öldürülen Özgecan için “Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter” tweetini attığı görüldü.

#olayıngeçmişi

Muğla’da öldürüldükten sonra cesedi bir varile konulan ve ardından üzerine beton dökülen Pınar Gültekin’in katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi. Gültekin’in, katil zanlısı Cemal Metin Avcı’yı 16 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabından engellediği ortaya çıktı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in vahşice öldürülmesinin detayları ortaya çıkıyor. Bar işletmecesi Cemal Metin Avcı tarafından dövüldükten sonra bayılan ve ardından boğularak öldürülen Pınar Gültekin’in cansız bedenini varile koyan, ardından üzerine beton döken Avcı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

5f181d6eae298b66dc148b7e

Pınar sosyal medyada Cemal Metin Avcı’yı engellemiş

Jandarma ve Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğünün kurduğu özel ekip, Pınar Gültekin’in sosyal medya hesabını inceledi. Yapılan incelemede, Gültekin’in sosyal medya hesabından 16 Temmuz tarihinde cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı’yı engellediği ortaya çıktı.

Cinayeti ortaya çıkaran 2 detay

Jandarma ve Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Pınar Gültekin’in yakın çevresinden aldığı bilgiler doğrultusunda, Cemal Metin Avcı ile uzun süredir birliktelikleri bulunduğu bilgisi üzerine bu kişi hakkında incelemeler yaptı. Katil zanlısı Avcı, üzerindeki şüphelerin artması sonrası gözaltına alındı. Zanlının sorgusunda, sosyal medya hesabının Pınar Gültekin tarafından 16 Temmuz tarihinde neden engellendiği ve akaryakıt istasyonundan pet şişe içinde aldığı benzini ne yaptığı soruları üzerine cinayet düğümü çözüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.