DOLAR 32,3668 -0.36%
EURO 34,6685 -0.43%
ALTIN 2.382,07-1,66
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Quentin Tarantino, Son Filmini Çekmekten Vazgeçti

Quentin Tarantino, Son Filmini Çekmekten Vazgeçti

ABONE OL
Nisan 18, 2024 22:07
Quentin Tarantino, Son Filmini Çekmekten Vazgeçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Quentin Tarantino, Yeni Filmine Veda Ediyor

Hollywood’un efsanevi yönetmeni Quentin Tarantino, birbirinden başarılı filmlere imza attığı kariyerinde son filmi olarak duyurduğu projesinden vazgeçti. 61 yaşındaki Tarantino, Brad Pitt ile çalışmayı planladığı üçüncü film projesinden ayrılarak senaryoyu yeniden yazmaya karar verdi.

Filmin Konusu Tamamen Değişiyor

Tarantino’nun vazgeçtiği film projesi, 1977 Los Angeles’ında geçen ve gerçek hayattaki bir film eleştirmeninin hikayesini anlatan bir yapım olacaktı. Ancak yönetmenin senaryoyu yeniden yazmasıyla film tamamen değişikliğe uğradı. Bazı haberlere göre, karakterler ve hikaye değişerek farklı bir yöne evrildi.

Tarantino’nun Son Filmi Olması Önemli Bir Neden

Quentin Tarantino, yıllardır 10. filmiyle emekli olmayı planladığını belirtiyordu. Bu nedenle, iptal edilen proje büyük yankı uyandırdı. Ünlü yönetmenin son filmi olması beklenen yapımın iptal edilmesi, sinema dünyasında şaşkınlık yarattı.

Tarantino’nun Karar Alma Süreci

Tarantino’nun daha önce de film projelerini iptal ettiği biliniyor. 2014 yılında, senaryoyu güvendiği bir grup oyuncuya gönderdikten sonra “The Hateful Eight” projesinden vazgeçmiş ancak daha sonra filmi tekrar çekme kararı almıştı. Tarantino’nun karar alma sürecinde etkili olan unsurlar arasında filmin içeriği, oyuncu kadrosu ve projenin kendisine duyulan ilgi yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.