DOLAR 32,2606 0.26%
EURO 35,1755 0.17%
ALTIN 2.470,340,12
BITCOIN 2092434-0,12%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fransız Aktör Gerard Depardieu Cinsel Saldırı Suçlamalarıyla Sorgulandı

Fransız Aktör Gerard Depardieu Cinsel Saldırı Suçlamalarıyla Sorgulandı

ABONE OL
Nisan 29, 2024 22:17
Fransız Aktör Gerard Depardieu Cinsel Saldırı Suçlamalarıyla Sorgulandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerard Depardieu’nun Polis Tarafından Sorgulandığı İddiaları

Fransız sinemasının ünlü ismi Gerard Depardieu, cinsel saldırı ve taciz suçlamalarıyla gündeme geldi. Fransız polis kaynaklarına göre, Depardieu iki ayrı setteki iki farklı kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla sorgulandı.

Depardieu’nun Avukatı Suçlamaları Reddetti

Ünlü aktörün avukatı, müvekkilinin suçsuz olduğunu ve yanlış bir şey yapmadığını belirtti. Son yıllarda birçok suçlama ile karşı karşıya kalan Depardieu’nun avukatı, suçlamaları reddetti.

Fransa’nın Başkenti Paris’te Sorgulandı

Fransa’nın başkenti Paris’in 14’üncü bölgesindeki bir polis karakoluna götürülen Depardieu, burada sorgulandı. 2014 ve 2021 yıllarındaki iki ayrı olayla ilgili sorgulandığı belirtildi.

Çok Sayıda İsim Tartışmalara Dahil Oldu

Son yıllarda art arda gelen taciz iddialarıyla gündeme gelen Depardieu’nun yargılanmasını talep eden aktivistler olduğu gibi, bazı üst düzey isimler de ünlü oyuncunun masum olduğunu savundu. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da Depardieu’nun masumiyetini dile getirenler arasında yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.