DOLAR 32,5284 -0.04%
EURO 35,0022 0.45%
ALTIN 2.435,560,53
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ricardo Quaresma Altaya doğru

Ricardo Quaresma Altaya doğru

ABONE OL
Ağustos 16, 2020 21:35
Ricardo Quaresma Altaya doğru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Play-Off’u kaçırıp Süper Lig hayallerini 1 sene daha ertelemek zorunda kalan Altay, kaliteli isimlerle kadrosunu güçlendirirken Ricardo Quaresma’nın peşine düştü.

Kasımpaşa’yla yollarını ayıran 35 yaşındaki futbolcuya talip olan yönetim bir süredir görüşmelerini sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre yıldız oyuncuya senelik 700 bin Euro gibi uçuk bir rakam önerildi. Kurulan temaslarda hayli mesafe kateden yönetim işi bitirmek için geri sayıma geçti.

Paylaş

Portekiz kulübü Sporting’de futbola başlayan yıldız futbolcu kariyerinde Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Al Ahli, Beşiktaş ve son olarak Kasımpaşa’da forma giydi.

Portekiz Milli Takımı’yla, Avrupa Şampiyonluğu yaşayan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş ile 2 lig şampiyonluğu ve 1 Türkiye Kupası kazandı.

Kariyerinde Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası kazanma başarısını gösteren Q7’nin Altay ile ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.

q7

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.