DOLAR 32,4593 -0.04%
EURO 34,9052 0.26%
ALTIN 2.441,450,13
BITCOIN 2043306-1,39%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Stoltenberg ve Stubb: Ukrayna’ya Destek Devam Ediyor

Stoltenberg ve Stubb: Ukrayna’ya Destek Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 11, 2024 00:34
Stoltenberg ve Stubb: Ukrayna’ya Destek Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NATO ve Finlandiya Liderleri Ukrayna Yardımını Değerlendirdi

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb, Brüksel’deki NATO karargahında bir araya geldi. İkili, Ukrayna’ya destek ve güvenlik konularını ele aldı.

Stoltenberg: “Ukrayna Hava Savunmasına ve Mühimmata İhtiyaç Var”

Stoltenberg: “Ukrayna’nın hava savunmasına, mühimmata ve yardıma derhal ihtiyacı var. NATO, Ukrayna’ya güvenilir ve öngörülebilir güvenlik desteği sağlamak için çalışıyor.”

Stoltenberg: “NATO’nun Caydırıcılığı İşe Yarıyor”

Stoltenberg: “NATO’nun caydırıcılığı işe yarıyor. Birimize saldırı, hepimize saldırı anlamına gelecek. NATO, barışı korumak ve savaşı engellemek için güçlü bir şekilde faaliyet gösteriyor.”

Stubb: “Finlandiya, NATO’ya Karşı Sorumluluklarının Farkında”

Stubb: “Finlandiya olarak NATO’ya karşı sorumluluklarımızın farkındayız. NATO’ya üye olmamızla birlikte 1xbet türkiye sorumluluklarımızın arttığının bilincindeyiz.”

Stubb: “Avrupa Ukrayna’ya Destek Vermeye Devam Etmeli”

Stubb: “Avrupa’nın Ukrayna’ya destek vermesi önemli. Savaşın Avrupa topraklarına taşınmamasının yolu da Ukrayna’yı desteklemekten geçiyor.”

Stubb: “Ukrayna’ya 2,9 Milyar Dolarlık Yardım Sağladık”

Stubb: “Finlandiya, Ukrayna’ya 2,9 milyar dolarlık yardım sağladı. Hava savunma ve ağır mühimmat desteği de dahil olmak üzere yardımlarımız devam edecek.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.