DOLAR 32,4312 0%
EURO 34,8746 -0.03%
ALTIN 2.435,080,02
BITCOIN 20687900,57%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı Macaristan’ı 2-1 Mağlup Etti
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı Macaristan’ı 2-1 Mağlup Etti

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı Macaristan’ı 2-1 Mağlup Etti

ABONE OL
Nisan 10, 2024 16:08
Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı Macaristan’ı 2-1 Mağlup Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ay-Yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası Elemelerinde İkinci Maçta Galip

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup ikinci maçında Macaristan’ı ağırladı. Milliler, mücadeleden 2-1 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Goller ve Maç Detayları

Ece Türkoğlu ve Miray Cin’in golleri:

Milli takımın galibiyetini getiren goller, 80’inci dakikada Ece Türkoğlu ve 87’nci dakikada Miray Cin’den geldi. Macaristan’ın tek golü ise 45+1’inci dakikada Csanyi’den geldi.

Gruptaki Durum:

Ay-yıldızlılar, bu sonuçla grupta ilk galibiyetini elde etti. İlk maçlarında İsviçre’ye 3-1 mağlup olan Türkiye, Macaristan karşısında galip gelerek moral buldu. Macaristan ise ilk mağlubiyetini Türkiye karşısında yaşadı.

Devam Eden Mücadeleler:

Türkiye, gruptaki üçüncü maçında 31 Mayıs’ta Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak. Milli takım, taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Maçın Önemli Anları

İlk Yarı Özeti:

İlk yarının uzatma dakikalarında Macaristan öne geçti. Csanyi’nin şık vuruşuyla rakip fileleri havalandırdı ve Macaristan skoru lehine çevirdi.

Beraberlik ve Galibiyet Golleri:

Türkiye, Macaristan savunmasının hatası sonucu beraberlik golünü buldu. Miray Cin’in asistinde Ece Türkoğlu skoru eşitledi. Ardından Miray Cin’in golüyle milliler, maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Müsabakanın Sonucu:

Diğer goller olmazken karşılaşma, Türkiye’nin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Ay-yıldızlılar, taraftarlarını sevince boğarken önemli bir galibiyet elde etti.

Maç Kadroları:

Türkiye: Gamze Yaman, Ümran Özev, Gülbin Hız, Sejde Aylin Abrahamsson, İlayda Civelek, Ebru Topçu, Meryem Çal, Elif Keskin, Miray Cin, Birgül Sadıkoğlu, Yağmur Uraz

Macaristan: Szöcs, Kovacs, Turanyi, Nemeth, Savanya, Papp, Csiszar, Csanyi, Zeller, Szabo, Kajan

Hakemler: Katarzyna Lisiecka-Sek, Katarzyna Wojs, Anna Dabrowska (Polonya)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.