DOLAR 32,2623 0.01%
EURO 34,7147 -0.03%
ALTIN 2.405,840,24
BITCOIN %
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD Polisi 1 Nisan Şakası Sandı: Tavus Kuşu ve Keçi Macerası

ABD Polisi 1 Nisan Şakası Sandı: Tavus Kuşu ve Keçi Macerası

ABONE OL
Nisan 5, 2024 22:07
ABD Polisi 1 Nisan Şakası Sandı: Tavus Kuşu ve Keçi Macerası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis, Tavus Kuşu ve Keçiyle Komik Anlar Yaşadı

ABD’de, Teksas eyaletinin Irving bölgesinde polis, aynı gün içinde tavus kuşu ve keçi peşine düşerek komik anlar yaşadı. Polis Memur Turner, başıboş dolaşan bir keçi ve mahallede koşan bir tavus kuşu ihbarı alınca şehirde devriye gezmeye başladı.

Keçi Macerası: Otoyoldan Alışveriş Merkezine

Irving’de kaçan bir keçiyi kovalayan polis, patates kızartması kullanarak keçiyi yakalamaya çalıştı. Keçi, karavandan düşüp otoyola çıkarak alışveriş merkezlerinden geçti. Olay sonucunda polisler, keçiyi güvenli bir yere götürmeden önce geçici olarak otoyolu kapattılar.

Tavus Kuşu Kurtarma Operasyonu

Irving polisi, bir başka olayda yaralı bir tavus kuşunu mahallede kovalamakla meşguldü. Canlı kuş, bir konutun arka bahçesinde yakalandı ve yaralanması nedeniyle acil tıbbi müdahale gerektirdi. Tavus kuşu, Southlake’deki bir yaban hayatı rehabilitasyon kliniğine götürülerek tedavi edildi.

Polis, yaptığı esprili açıklamada, “Hayvan ya da insan, kaçabilirsiniz ama polislerimizden ve yardımsever toplumumuzdan saklanamazsınız” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.