DOLAR 32,4523 -0.01%
EURO 34,8777 0.27%
ALTIN 2.435,46-0,12
BITCOIN 2039693-1,55%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuk Cesedi Bulundu: Uzmanlar Detaylara Ulaşamayacağını Düşünüyor

Çocuk Cesedi Bulundu: Uzmanlar Detaylara Ulaşamayacağını Düşünüyor

ABONE OL
Nisan 7, 2024 18:07
Çocuk Cesedi Bulundu: Uzmanlar Detaylara Ulaşamayacağını Düşünüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emilie’nin Ortadan Kaybolması ve Cesedin Bulunması

Emilie, henüz iki yaşındayken kayboldu ve sekiz ay sonra cesedi bulundu. Uzmanlar, bu trajik olayın detaylarına asla ulaşılamayacağından endişe ediyor.

Uzmanlar ve Savcıdan Açıklamalar

Eski başsavcı Jacques Dallest, “Bu davada ne yaparsak yapalım, bunun bir muamma olarak kalacağından korkuyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. Müfettişler, çocuğun kemiklerinin bulunduğu bölgede kapsamlı araştırmalar yaptı ancak olayın detayları hala net değil. Dallest, “Cesedin geri kalanını bulsak bile, ölüm nedenini belirlememize yetecek kadar unsura sahip olacağımızdan emin değilim” dedi.

Kalıntıların Bulunması ve Araştırmalar

Belediye başkanı François Balique, Emile’nin kalıntılarının bir doğa yürüyüşü sırasında bulunduğunu açıkladı. Yetkililer, kalıntıların nasıl daha erken bulunamadığını sorgularken, araştırmacılar kemiklerin bir insan ya da hayvan tarafından yerinden oynatılmış olabileceğini belirtiyor.

Polis ve Savcı Açıklamaları

Savcı Jean-Luc Blachon, kemikleri bulan yürüyüşçünün suçlu olmadığını belirtirken, polisin gizemi çözemeyebileceğini itiraf etti. Blachon, çocuğun ölüm nedeni konusunda net bir sonuca varmanın zor olabileceğini söyledi.

Yetkililerin ve Sakinlerin Düşünceleri

Belediye başkanı Balique ve köy sakinleri, kalıntıların neden daha önce bulunamadığını anlamakta zorlanıyor. Bazıları, bu durumun tek başına yaşanmış olamayacağını düşünüyor ve olayın arkasında bir yetişkinin olabileceğini iddia ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.