DOLAR 32,4573 -0.11%
EURO 34,7460 -0.66%
ALTIN 2.437,210,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçede Konyaspor mağlubiyeti rotasyon getirecek

Fenerbahçede Konyaspor mağlubiyeti rotasyon getirecek

ABONE OL
Kasım 10, 2020 13:12
Fenerbahçede Konyaspor mağlubiyeti rotasyon getirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Erol Bulut, Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada bazı oyuncuların 2-3 haftadır düşüş yaşadığını söylemiş, “Milli aradan sonra kimlerin değişip, kimlerin değişmeyeceğini göreceğiz” demişti.

Gençlerbirliği maçında en az 3 değişiklik yapması beklenen Erol Bulut’un aklındaki ilk isim Filip Novak ve Diego Perotti.

Paylaş

Caner Erkin’in çok fazla orta yaparak Erol Bulut’un aklındaki oyun planını bozması nedeniyle sol kanat tamamen yenilenecek. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da 7 golle oynayan Novak sol beke, yeni transfer Perotti ise sol öne geçecek.

Sola yakın oynayan Pelkas ise Enner Valencia’nın yerine sağ kanada geçecek ve Valencia yedeğe çekilecek.

Paylaş

Forvette ise Samatta ile Cisse arasında bir tercih yapılması bekleniyor. Her ne kadar takım oyununa katkısından memnun olunsa da Samatta’nın gol yollarında yaşadığı sorun, kızağa çekilme ihtimalini doğuruyor. Geçen sezon Alanyaspor’da harikalar yaratan Cisse’nin tecrübesine güvenen Erol Bulut, eski öğrencisini tercih edebilir.

Ademi’nin ise ilk 11’e girmesi beklenmiyor.

fenerbahçe caner erkin

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.