DOLAR 32,4470 -0.13%
EURO 34,7349 -0.7%
ALTIN 2.436,030,00
BITCOIN 2076537-1,08%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Kenan Karamanın menajerini Türk Telekom Stadında…

Galatasaray, Kenan Karamanın menajerini Türk Telekom Stadında…

ABONE OL
Temmuz 22, 2020 14:41
Galatasaray, Kenan Karamanın menajerini Türk Telekom Stadında…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da flaş bir gelişme yaşandı. Ekonomik nedenler ve yeni yabancı kısıtlamasından dolayı sözleşmesi sona erecek ve düşük bonservis bedelli Türk futbolculara yönelen Aslan, kulübü Bundesliga’da küme düşen Kenan Karaman ile görüştü. Milli yıldızın menajeri ile yapılan görüşme Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşti.

Paylaş

Gelecek sezondan itibaren yabancı sınırlamasının uygulanacak olması nedeniyle transferde yerli oyunculara yönelen Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Almanya Bundesliga’da küme düşen Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kenan Karaman ve Kaan Ayhan’ı gündemine alan sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Kenan için somut adımı attı.

A Spor’un haberine göre, Cimbom, Türk Telekom Stadyu’munda Kenan Karaman’ın menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Paylaş

Bundesliga 2’de oynamak istemediği iddia edilen Kenan Karaman, transfere sıcak bakıyor. Bir dönem milli takımda hocalğını yapan Fatih Terim faktörü ise Cimbom’u bu transferde öne çıkaran faktörler arasında yer alıyor.

Alman ekibinde bu sezon 21 karşılaşmaya çıkan tecrübeli futbolcu, 6 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Fanatik

kenan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.