DOLAR 32,5640 0.23%
EURO 34,9626 -0.08%
ALTIN 2.448,800,53
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasarayın kapıları Emre Çolaka kapalı

Galatasarayın kapıları Emre Çolaka kapalı

ABONE OL
Ağustos 6, 2020 03:12
Galatasarayın kapıları Emre Çolaka kapalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

İşte Atilla Gökçe’nin Emre Çolak da dahil olmak üzere aldığı duyumları yazdığı, Milliyet gazetesindeki köşe yazısı:

Duydum ki… Emre Çolak, 1 milyonluk alacağı için İspanya’dan haciz işlemi yaptırınca, Mustafa Cengiz yönetimi Galatasaray’ın kapılarını kapatmış. Levent Tüzemen anlattı.

Paylaş

Ömer Ali Şahiner, Beşiktaş’a transferi için kulüpteki 700 bin euro tutarındaki alacağından vazgeçmeye hazır olduğunu bildirmiş. Şampiyonlar Ligi heyecanı ve kariyer hesabı, haklı!Erol Bulut ekibiyle geliyormuş. Transferde istediği futbolcuları bildirmiş. Bir bölümüyle kendisi konuşmuş. Alanyaspor’a veda etmiş. Tamam da… Fenerbahçe Spor Kulübü henüz resmi bir açıklama yapmadı. İmza töreni de yok.

Paylaş

Espanyol Kulübü, pandemi nedeniyle La Liga’dan düşme kuralının bu yıl uygulanmamasını istemiş. Üzülmesinler, bize gelsinler. Süper Lig’de oynayabilirler :))Umut Nayır, Tyler Boyd, Beşiktaş’ın Alanyaspor’a teklif ettiği iki futbolcu. Onlar kabul görmeyince Fatih Aksoy’u göndermişler. Meraklısına duyurulur.

erol bulut

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.