DOLAR 32,5029 -0.03%
EURO 34,9308 0.13%
ALTIN 2.418,42-0,14
BITCOIN 1880507-3,54%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kapadokya’da Bayram Tatili Yoğunluğu

Kapadokya’da Bayram Tatili Yoğunluğu

ABONE OL
Nisan 13, 2024 22:05
Kapadokya’da Bayram Tatili Yoğunluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konaklama Tesislerinde Doluluk Oranı Yüzde 100’e Yaklaştı

Kapadokya’da Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla konaklama tesislerinde doluluk oranı %100’e yaklaşmış durumda. Turizmciler yoğunluktan memnun.

Ürgüp ve Avanos İlçelerinde Alışılmışın Dışında Görüntüler

Bayram tatilini dinlenmek için fırsata çeviren yerli turistler, Kapadokya’da insan ve araç hareketliliğini üst noktaya taşıdı. Özellikle Ürgüp ve Avanos ilçeleri ile diğer turizm merkezlerinde alışılmışın dışında görüntüler ortaya çıkıyor.

Trafik Sıkışıklığı ve Müze Ziyaretleri

Kilometrelerce uzanan araç kuyruklarıyla trafik sıkışıklığı yaşanan Kapadokya’da tatilciler, peribacalarıyla kaplı vadilerin yanı sıra müze ve ören yerlerini ziyaret ediyor.

Turizm Sezonu Bayram Tatili ile Başladı

Kapadokya’da 9 günlük bayram tatili boyunca yaşanan yoğunluk turizm sezonunun habercisi olarak görülüyor. Turizmciler, tesislerdeki doluluktan ve ziyaretçi yoğunluğundan memnun.

Kapadokya’ya Gelen Ziyaretçilerin Memnuniyeti

Kapadokya’yı gezen ziyaretçiler, bölgenin tarihi, doğal ve kültürel değerlerine hayranlık duyduklarını belirterek, bu muhteşem coğrafyayı her yıl ziyaret ettiklerini ifade ediyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.