DOLAR 32,5645 0.13%
EURO 34,9231 0.68%
ALTIN 2.436,750,18
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Marcus Rashford yoksul çocuklar için gıda markalarıyla işbirliği…

Marcus Rashford yoksul çocuklar için gıda markalarıyla işbirliği…

ABONE OL
Eylül 2, 2020 16:16
Marcus Rashford yoksul çocuklar için gıda markalarıyla işbirliği…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Manchester United salı günü yaptığı açıklamada Marcus Rsahford’ın yoksul çocuklar için ünlü gıda markalarıyla birlik olduğunu bildirdi. 22 yaşındaki Marcus Rahsford, daha önce de corona virüs salgını nedeniyle FareShare adlı yardım kuruluşuna 20 milyon sterlin bağış toplanmasına öncü olmuştu.

Paylaş

Tesco, Kellog’s, Deliveroo, Sainsbury, Aldi ve Asda adlı şirketlerle gıdaya ulaşamayan yoksul çocuklar için bir görev grubu oluşturan Rashford, İngiltere Parlamentosu’na da Ulusal Gıda Stratejisi’ne öneri mektubu yazdı.

Paylaş

BBC’ye konuşan yıldız futbolcu, “İnsanlar bazen yardım talep ederlerse küçümseneceklerini düşünüyorlar. Yaşadığımız çağda bunun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Yardım isterken kendini özgür hissetmelisin. Başını dik tut ve ihtiyacın olan yardımı al. Amacımız temiz gıdaya ulaşmakta zorluk çeken çocuklara ve ailelere ulaşmak. Grubumuzu en iyi insanları dahil etmek istiyoruz ve yardımlar için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çabalıyoruz” dedi.

https://www.instagram.com/p/CDMfVqrHmJl/

https://www.instagram.com/p/CDbuCJYnirZ/

marcus rashford

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.