DOLAR 32,4948 0.32%
EURO 34,7207 0.29%
ALTIN 2.406,831,13
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serenay Sarıkaya, New York’ta GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde

Serenay Sarıkaya, New York’ta GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde

ABONE OL
Nisan 14, 2024 22:05
Serenay Sarıkaya, New York’ta GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serenay Sarıkaya, Cesaret ve İlham Veren Kadınlar Hakkında Konuştu

Serenay Sarıkaya (31), Amerika’nın New York şehrinde düzenlenen ‘GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’ törenine katıldı. Mesleğe 15 yaşında başladığını belirten Sarıkaya, “Hep cesur oldum ve iç sesime güvendim. Yetersiz kaldığımda hayatımdaki ilham veren kadınlar bana yol gösterdi. Şimdi beni takip eden gençlere iyi bir örnek olmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Kıyafetiyle Konuşuldu

Serenay Sarıkaya’nın tercih ettiği derin göğüs dekolteli kıyafeti ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kimileri kıyafeti çok beğenirken, kimileri ise eleştirdi. Bu yorumlar üzerine oyuncunun eski sevgilisi olan komedyen Cem Yılmaz, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman‘ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Yılmaz, ‘RIP’ (Huzur içinde uyusun) notu düştü.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı Yorumları Körükledi

Marty Feldman’ın 1982 yılında vefat ettiği ve doğum tarihinin 1934 olduğu gerçeğine rağmen, sosyal medya kullanıcıları Cem Yılmaz’ın paylaşımının Serenay Sarıkaya’ya gönderme olduğunu iddia etti. Bu iddiaların ardından Yılmaz, paylaşımının altındaki yorumları kısıtladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.