DOLAR 32,3757 0.24%
EURO 35,0228 0.38%
ALTIN 2.402,510,40
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amy Winehouse’un Yaşamı ve Back to Black Filmi

Amy Winehouse’un Yaşamı ve Back to Black Filmi

ABONE OL
Nisan 8, 2024 22:06
Amy Winehouse’un Yaşamı ve Back to Black Filmi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amy Winehouse’un Sorunlu Hayatı

Amy Winehouse, kısa ömründe müzik efsanesi haline gelmiş ancak sorunlu kişisel hayatıyla da sık sık basının hedefi olmuştur. Özellikle Blake Fielder-Civil ile olan ilişkisi magazin gündeminin odağında yer almış ve şarkıcıyı sürekli izlenen bir isim haline getirmiştir.

Back to Black Filmi ve Yönetmenin Açıklamaları

Back to Black filmi, Amy Winehouse’un Kuzey Londralı genç bir kızdan uluslararası bir megastara dönüşümünü konu alıyor. Filmde Winehouse’u canlandıran isim ise Marisa Abela olurken, Fielder-Civil rolünde ise Jack O’Connell yer alıyor. Yönetmen koltuğunda oturan Sam Taylor-Johnson, film öncesinde Fielder-Civil ile tanışmaya çalıştıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirtiyor.

Yönetmen, filmde sadece kötü adam imajı yaratmak yerine, Amy’nin aşkını ve müziğini anlamak adına derinlemesine bir yaklaşım benimsediklerini vurguluyor. Taylor-Johnson, Winehouse’un ailesini ziyaret ettiklerini ve onların da seti ziyaret ederek Abela ile tanıştıklarını ifade ediyor.

Filmde Medyanın Rolü ve Marisa Abela’nın Deneyimi

Filmin içeriğinde medyanın Winehouse’u nasıl takip ettiğinin genişçe ele alındığı görülüyor. Paparazzilerin takibi, onunla sokakta karşılaşmaları ve magazin basınının rahatsız edici tavrı filme yansıtılmış.

Marisa Abela, filmde şarkı söylemek gibi bir ön koşul olmasa da, şarkıcıyı canlandırmanın kendisi için bir onur olduğunu ifade ediyor. Taylor-Johnson ise Winehouse’u tam anlamıyla yansıtacak bir oyuncu seçmenin önemini vurguluyor.

Hem Abela hem de Taylor-Johnson, filmin seyircilere Winehouse’un müzikal dahiliğini ve derinliğini göstermeyi amaçladıklarını belirtiyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.