DOLAR 32,5504 0.28%
EURO 35,1389 0.58%
ALTIN 2.434,91-0,14
BITCOIN 2027647-2,45%
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asbury Üniversitesi Öğrencisi Isabella Willingham Olayı

Asbury Üniversitesi Öğrencisi Isabella Willingham Olayı

ABONE OL
Mart 14, 2024 18:09
Asbury Üniversitesi Öğrencisi Isabella Willingham Olayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

21 Yaşındaki Öğrenci Asbury Üniversitesi’nde Gündemde

ABD’nin Kentucky eyaletindeki Asbury Üniversitesi’nde eğitim gören 21 yaşındaki Isabella Willingham, kasım ayında yaşanan olayla ülke kamuoyunun gündemine oturdu. Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken Willingham’ın yakınları, genç kadının yurt odasında yaşadıklarıyla ilgili büyük endişe duyuyor.

Aile: “Neler Yaşandığı Halen Anlaşılamıyor”

Yurt odasında bilinci kapalı ve vücudunda çok sayıda yara ve bere olan Isabella Willingham, 23 dakika boyunca nefes alıp vermedi. Ailesi, genç kadının yaşadıklarının hala net olarak anlaşılamamasına büyük tepki gösterdi. Willingham’ın uzun süre yoğun bakım servisinde kaldığı da açıklandı.

Ailenin Tepkisi

Yurt müdürünün haber vermesiyle panik yaşayan aile, sağlık ekiplerinin kızlarının 23 dakika boyunca nefes almadığını söylediğini ifade etti. Aile, olayın detayları hakkında bilgi alamadıklarını ve genç kadının vücudundaki yaraların endişe verici olduğunu belirtti. Baba Andy Willingham, okul yönetiminin gerekli önlemleri almadığından endişe duyduklarını dile getirdi.

Güvenlik Güçlerinden Açıklama

Öğrencinin yurt odasındaki ranzadan düşüp yaralandığını ve bilincini kaybettiğini açıklayan güvenlik güçleri, ailenin iddialarına karşı çıkarak olayın kaza olduğunu belirtti. Ancak Willingham’ın ailesi, genç kadının parmaklarındaki takma tırnakların koparıldığını ve bacaklarında yanık izlerinin bulunduğunu ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.